Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju

nemoj vise plakati, sada klepeci nanulama

03.06.2009.

Hong Kong & Dim Sum 2

Nebo je bilo prekriveno japanskim avionima koji su proizvodili strahobalnu buku. Izgledalo je kao jeftini sivi itison iskrenut naizvrat i posut secerom. Invazija Shangai-a je pocela a da to niko nije osjetio. To je bilo zato sto televizor nije bio ni izmisljen, a Internet nije postojao. Stanovnici  Shangai-a su se prepali jer su znali da ce dobiti bombu na glavu, sto nije nimalo lijep osjecaj.

Dim-Sum je stalno razmisljala o Hong Kongu alas Hare Krishni. Zene obicno tako razmisljaju o lijepim, mladim i bogatim muskarcima jer im oni dolaze u snove i javu. Tada zene pate i izmisljaju gluposti. Tako je i Dim-Sum odjednom pocela govoriti dubokim glasom i pjevati muske kineske pjesme o izradi buradi od razlicitog drveta.
Ljudi i zene oko nje su se pravo ibretili na to njeno ponasanje i nagle promjene u raspolozenju. U to vrijeme PMS nije bio stigao do Kine tako da se zene nisu mogle vaditi na to. Dim-Sum je mudro cutala i skrivala svoju tajnu da je vidjela Hare Krishnu i ljubomorno masturbirala u mraku svoje oskudne i sirotinjske sobe u koju ni misevi nisu htjeli ulaziti kolko je bila hladna i neprakticna.

Hong Kong je dosao k sebi i shvatio na brzinu da se nesto desilo. Ogledao se na rezervoar svog sjebanog motora i vidio rane na licu. Tada je skontao da se razbio i da je dobro ugruvan sto bi moglo imati trajne posljedice na njegovu ljepotu, mladost i samopuzdanje. Noga ga je strasno boljela, tako da nije mogao hodati, ali su mu ruke bile samo malo izdrljane i zguljene. Popeo se na ruke i prehodao 15-16 duzina vozova sa pet vagona na rukama do svoje luksuzne vile, na luksuznom imanju, pored luksuznog odmaralista, gdje je sve prstalo od luksuza i luksuznih automobila, luksuzno opremljenih.
Njegova majka, izrazito lijepa i korisna zena, bacila je ogromnu lepezu kojom je hladila svoje vruce sise i potrcala sinu u nespokoj, ovaj u susret. Kada ga je vidjela razvaljenog ko da ga je pregazio Fap, a poslije ga izjebalo deset debila i pet robijasa, pa ga onda pripadnici romskog naroda pljuvali..nije joj dobro doslo. Jato sluzavki je istrcalo sa secerom i vodom da okrijepe i vrate u stanje razuma ono malo majke od Hong Konga. Uh. Naglo je smrsala od tuge, tu na licu mjesta, u behuti je izgubila 10 kila. Sluzavke su izgubile po 30-40 deka, svaka.
Otac Hong Konga, castan mudrac, pomalo zamisljenog pogleda, koji nije bio djecacki, vec vise temperamentan pogled muskarca koji se lomi oko neke vazne odluke, skiljio je sa verande. Mada, varao je u tome, jer bi iste poglede odasiljao i kada je srao i kada je prao svoju bogatu ergelu sportskih automobila. On je to jutro likovao zbog japanske invazije. Krv mu je proradila, bilo mu je godra, jebi ga. Zene se nisu mijesale u politiku, ali su se i one znale veseliti kojecemu. Poklonima ponajvise.

Hong Kong je bolno zajaukao noviju kinesku pjesmu o mladicu koji juri za zivotom, ali ga zivot ne stedi, vec ga na iskusenja mece. Otac ga je gledao sa ledom u ocima i vatrom u grlu, sto od konjaka, sto od galopirajuceg raka. Sada, kada je Japan stigao kod njih, njegov sin se razbio ko picka i on, vlastelin, ne moze docekati ugledne mudonje i japanske oficire sa takvim ulemanim sinom. Uzas. Mogu misliti kako mu je bilo.
Dovedeni su najbolji doktori Azije da pripomognu Hong Kongu oko brzog i uspjesnog oporavka. Cijeli konzorcij ljekara, slozio se da bi Hong Kong ost'o invalid da ga Dim-Sum nije zalijecila. A mozda bi post'o i debil i glup.
Hong Kong se samo kroz mjestimicnu maglu prisjecao te dvije gorde crte od ociju, ispod rijetkih obrva, kako mu se smiju. Sjecao se smrada Dim-Sum papuca, mirisa benzina i cerekanja pacova. Soba mu se okrenula, konzorcij ljekara mu se uvecavao u gigantske dimenzije i on je, hvala kurcu, zaspao.
Ceste izreke su to vece sipane iz rukava mnogih japanskih i njima naklonjenih intelektualaca koji su se skupili na derneku kod Hong Kongovog oca. Raspravljalo se o svemu i svacemu, uglavnom o tome ko je koga jebo i ko s kim spava i kako se ko oblaci i nosi..
Noc je padala sa svih strana jer je trebalo cekati izlazak sunca koji je, htjeli to Kinezi ili ne, ipak dolazio iz Japana kao i agresija na njihovu zemlju. Malo bombi, malo sunca - eto ti Japana!
Telefunken radio prijemnici su u to vrijeme dolazili direktno iz Njemacke jer globalizacija nije uzela maha, a i Telefunken je bio ono sto vise nije..

Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
<< 06/2009 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Buci buci buci

Before you make a click
Fiction (from the Latin fingere, "to form, create") is storytelling of imagined events and stands in contrast to non-fiction, which makes factual claims about reality.


BROJAC POSJETA
201710

Powered by Blogger.ba