beats by dre cheap

Poznati voditelj a nevidi razliku izmedju mrkog i kafenog medzeda!!!!

Sinoc sam sjedio sa mojom dzuveginicom i gledo neku seriju o medzedima...Doso ovaj voditelj a taj ti je vidio svega i svacega u svom interesantnom zivotu bezbeli...Kaze on evo nas pored mrkog medzeda. Meni zamalo nije ispala solja kafe iz ruke kad ON je to odvalio....Pogledo sam kroz prozor a moja dzuveginica ih je haman olizala nekidan i gledam da vidim koliko je zemlja daleko da upadnem u nju..pa skontam da zivimo na 23 spratu pa sam to malo ostavio za neki drugi put hehehe...
Helem stoji taj nesretni voditelj pored medzeda i kaze evo nas pored mrkog medzeda.
Hej ba??! A medzed kafene boje!!!?!?!!?!?! KAFENO mu je isto sto i MRKO?!?!?!?!?!
Joj moja dzuveginica samo sto se nije onesvjestila od shege... Meni pomalo glupo jer sam volio tog voditelja i mislio sam da nije tako plitak pa mi neprijatnost sto sam mu ukazo povjerenja toliko, pa i prepricavo neke epizode ljudima koje znam i koji mene znaju.... Mislim ne znaju me ko sto me moja dzuveginica ili majka stara zna ono skroz, hehehe nego onako kao imamo neko povjerenje uspostavljeno i onda razmijenjujemo nasa razmisljanja.....Pogledam dzuveginicu a ona vristi jer konta koji je ovaj voditelj tek medzed i sam kad ne konta da mrki medzed nije kafen...Meni nije bas sega jer sam je ja nagovorio da gledamo emisiju, pa sad ja ispadoh glupan jer sam vjerovo ovom voditelju!!?!?!?!?!
Brzo prebacim kanal na film o jednom pametnom indijancu koji je postovo svoju dzuveginicu jer je ona bila sposobna, neustrasiva, samostalna i sofisticirana zena VAMPIRKA iako indijanka ali je znala od krompira napraviti i corbu ali i sablon za pecate jer nisu indijanci znali pisati latinicu. ZNALA JE SAMA A NIKO JE NIJE NAUCIO!!!!!.....ON je posto su njih dvoje vjerovatno idealan par, jer ja ne znam da se tako dvoje ljudi nadopunjivaju kao njih dvoje, je SAM IZMISLIO STRUJU!!!!!!
I oni su imali struju mada su je ljubomorno cuvali kao sto su cuvali i svoju ljubav i imovinu. Tako se i ideje cuvaju a ne ko ovi nasi sto izadjemo na posijelo samo bi se falili ko je sta uradio ko je sta napravio pa jos dodaju pola, pola slazu joj majko nikad od nas INDIJANACA!
Sva sreca, dzuveginica se zabaljala sa ovim filmom a ja sam se uspio iskrasti u kuhinju ko macak na tavanicu i inteligentno zamutiti jaja za przenice i to SAM SAMCAT! Kad samo pogledam kako se ovi drugi muce meni dodje da povracam kako su neodgovorni!!?!?!?!?!?!

Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
http://av.blogger.ba
26/03/2009 13:44