beats by dre cheap

Hong Kong & Dim Sum 9

Kada je Budha dijelio urbanisticke planove vjerovatno je preskocio Hong Kong - pomislio je komander Bond jedno 5-6 puta u roku od 10 minuta. Redovno se gubio po neprakticnim ulicama Hong Konga, pa se opet trazio, nekada se nalazio, nekada nije, nekada nije pouzdana mjerna jedinica pa se ne mozu pouzdati u nju. Nekim ljudima je dovoljan krevet na rasklapanje, kozne cipele i torbica u kojoj cuvaju tajne. Komander Bond je hitno pozvan od strane promucurnog i pronicljivog, licemjernog i snishodljivog MI6 da im pripomogne oko spijunaze. Osisao se, obukli su ga, zalizao se, poceo pusit, pit, jebat....Ostalo je vec poznato zahvaljujuci onome sto se desavalo izmedju ekonomsko-propagandnih programa. Ukratko, nista od njegove veze sa Dim-Sum. Jednostavno se nije imalo kada. Zlobnici bi pomislili da je to zato sto je ona zuta, a on bijel, ona voli Budu, a on Isusa - tacno je tako, ali u kurcinama - NIJE SE JEDNOSTAVNO IMALO KADA!!!!!
Dim-Sum se ukazalo, valjda u snu, ne znam, nije precizirano, ukazalo joj se da je Hong Kong ziv i da mu treba pomoci. Treba mu neko da place sa njim, da se smije sa njim, da je njegov satelit, da mu lice mije i pare krije, srce da mu dariva i otme istovremeno, po stoti put, svaki put je prvi put..hajmo ruke gore.
Slikovitost ukazanja je bila totalno ziva, skoro opipljiva golom rukom, nemjerljivo i super sretna. Skoro je mogla cvrsto stegnuti Hong Kongovu nabreklu spolnu organcinu i napraviti salto preko nje, pa se najposlije zanjihati o nju i baciti deset metara u dalj. Eto, tako je bio slikovit i raznobojan njen san.
Osisala se na kratko. Trebalo je nesto mijenjati iz korijena, pa zasto to ne bi bila frizura. Oblacila se komotno da joj landara. Trebalo je u potragu za Hong Kong-om a nije znala odakle poceti. Od Japana ili od Shangai-a. Mozda su ga zarobile sovjetske horde pri upadu u Mandzuriju i odvele u Kujbisev da pravi alnasere za Zaporozce. Mozda se prerusio u trgovca umjetninama i zametnuo trag negdje u Singapuru. Mozda je postao delfin pa sada pliva sa djecom i oni ga zovu Fliper. Mozda se sada svima smije iz odraza staklenih casa koje je sam napuhao u nekoj staklariji u Muranu. Mozda je povadio sve zube pa ugradio dijamantske da lakse grize sirovu hranu. Mozda je postao stujardesa i tako nastavio svoju ljubav prema letenju samo iz ugla njeznijeg spola, iz ugla koji samo pita a rijetko odgovara, iz ugla koji postoji i u krugu, iz ugla nikada nerazjasnjenog uprkos patentima koji su nam svima olaksali zivot u 20 vijeku. Kako to tako?

Prosvercala se u srednjem gongu i dospjela u Japan. Svjetlo dana je ugledala u Yokohami, prepunoj smrdljive ribe i izgladnjelih bivsih sumo-hrvaca koji su sibicarili i nudili pusenje za saku rize. Strasno je to izgledalo. Rat je tek minuo, Japan je bio osudjen kao agresor, a Japanci nikako nisu znali kako to tako? Svi drugi su znali ali oni nisu. Tesko je to ba! Ispadnes zaostao, a znas da pravis odlicnu tehnologiju, pa si opet zaostao. Kako to tako?
Dim-Sum se podlo nasmijala jer joj je bilo drago, ko ih jebe, zasluzili su svi da pocrkaju jebo im car majku i oca! Sa Sokoca! Poslije joj je bilo zao, ali zao je bilo i Bogu sto stvori Adama i Evu. Neke stvari ne mozes popraviti. Iskrivljenu viljusku mozes popraviti. Sjebanu Bosch pumpu mozes zamijeniti. Istrosen kuk mozes zamijeniti. Hajde popravi copor gladnih pasa! Probaj, pa ces vidjeti kako ti odlaze najljepsi dijelovi tijela, zauvijek, tek djelimicno sazvakani, jos uvijek vruci i natopljeni jutarnjom kafom. Tvoji a njihovi.
Dim-Sum je otkrila da i Japanke, kao i vecina zena uostalom, vole debele i dlakave muskarce koji nemaju samopouzdanja nego cekaju da ih zene nadopune. Snijeg se osjetio u zraku kroz koji su provejavale pjesme na losem engleskom jeziku..

Generalisimus Ambrosius je predlozio Hong Kongu da ode u Hong Kong raditi za njeno velicanstvo kraljicu. Tamo ce ga docekati novi momak po imenu komander Bond i uputiti ga u cudesni svijet spijunaze i propratnih aktivnosti kojih se ne treba libiti. obJP je mogao poci sa njim ali pod uslovom da drzi jezik za zubima i da se malo osisa i potkrati. Ambrosiusova ponuda je bila zanimljiva. Zapala je za oko obojici i jos nekim Burmancima koji su sluzili za stolom. Oni su je brzo izvadili iz oka kada im je Ambrosius osiono naredio da iznesu njegove papagaje malo da se provjetre. Brod pod chileanskom zastavom je cekao u luci, spreman da zaplovi prema Hong Kongu. Bio je natovaren zlatom i daskama za shalovanje. Posada je bila naoruzana do zuba zbog cestih piratskih upada kojima su brodovi bili izlozeni u vodama Indonezije. Svako je zelio svoj komad neba, a koliko li je to kada je nebo sinonim za beskrajnost..

Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
http://av.blogger.ba
08/07/2009 15:43