beats by dre cheap

Put u srediste mene

Jaran moj otisao na hidroterapiju, odradio je, pa meni zakazao termin da i ja procistim malo moja lijepa crijeva kroz koje ionako proticu samo ljubicice, puding i jambolije, a ponekad i neka mala bakterija. Opisao mi jaran detaljno sta taj tretman sadrzi, kako izgleda tereapeutkinja i sta radi sa 'pacijentom'. Spa, oliti neka vrsta banje, iliti salon za brigu o zdravlju i zivotu - ne znam ni kako ovo da prevedem.
Drug, znaci bio, ocistio se, kao super se osjeca, laksi, vedriji, snazniji, ljepsi i inteligentniji. Nije da ja osjecam manjak navedenog, ali podjoh da se i ja procistim, vise iz radoznalosti, nego iz potrebe, jer brat-bratu imam dobar metabolizam, odnosno dobru stolicu, ustvari poserem se svaki dan, da se tako izrazim zbog djece i starijih posjetilaca.
Stig'o ja u malo iza podne, jedva ustao, bacilo me, jebi ga, dobro griju pa se covjek lakse skomira.

Usao u salon, a tamo me ceka neka bangava i rahljava baba, kojoj se glava drma ono lijevo-desno od nekog halcajmera, parkinsona ili slicnog kurca, i mlatara rukama prema meni, te se dere - Monikaaaa, Monikaaaaa. Cuje se Monika iz podruma, kaze - tuuuuu saaaaam, ooovdjeeee, doleee, doleeee. Izvinjava se ponizno sto mama ne zna engleski. No problem, velim ja, ali na engleskom kojeg ja znam, jer nisam njena mama. U podrumu se baskare one vjestacke fontanice sa kamenjem i zbunjem, zubor vode, ambijent muzika, te zen pizdarije i mango passion fruits. 5-6 vrata, poredana jedna do drugih, iza kojih se duboka tajna skriva.

Gorepomenuti jaran i ja smo noc prije bas gledali cifre tih aparata koje koriste ti hidroterapeuti i skontali smo da je to bas unosan i cist posao. Pogotovo ono kada ti uvale lavor sa 'jonizovanom' vodom koja natjera tvoje toksine da izadju i pocrne vodu kao da je nafta. To naplate $50, ni kopali, ni orali, samo ti malo oci mazu, a ti mislis da sada mozes pusiti.
Nejse, Monika ima oko 45-67 godina, Cehinja je sa jakim akcentom, bijelih obrva i plavih ociju, ofarbana u zift crno. Izgleda k'o zdrava seljanka i tako se i kezi non-stop. Uvalila mi je pitalicu da ispunim ko sam, sta sam, od cega bolujem i kol'ko cesto serem. Pita me je li mi jaran objasnio tretman - reko' jest'.

Uvela me je u kupatilo gdje cu oprati svoje bozansko tijelo i mirisni supak u ritmu opustajuce ambijent muzike. Tu je peskir, tus kabina, sapun, ploce Mise Kovaca i Obodinova masina za pranje vesa, ok nije..
Dobro sam istrljao guzicu i podunavlje tako da se mogla i beba bezbjedno staviti u iste i spokojno spavati koliko je to lijepo mirisalo i istinski atraktivno izgledalo. Usao sam, poput opreznog tavanskog macka, u susjednu prostoriju gdje me je u kutu cekala lezbo-Monika sa spremno navucenim rukavicama, krevet presvucen najlonskim kesama i peskirom, masina za doziranje vode koja ide u neistrazene dubine supka i veliko ogledalo na plafonu u kojem mozes gledati sta se desava tamo dole i napasati oci krajolikom od kojeg gubis dah.

Legao sam na ledja, gore u majici, a dole gologuz samo sa peskirom preko. Monika mi je skrenula paznju sterilizovanim pakovanjem sa crijevom koje ide u supak. Otvorila je pakovanje i objasnila mi kako je to cisto i da necu dobiti AIDS ili bljuzge kada mi uvali plastiku u pakas. Cijev je plasticna sa jednim manjim crijevom koje ide u uz nju, a zavrsava na istom otvoru koji je malo zasiljen i duzine 6-7 cm. Taj otvor ide u moj otvor. Rekla mi je da se okrenem na lijevu stranu i savijem noge u koljenima. Hrknula je da skupi dovoljno pljuvacke, hraknula na plasticnu cijev i zakrkala je moj spremni supak. Ok, lazem, ali dobro zvuci. Namazala je cijev vazelinom i spremila mi je u supak. Sjetio sam se muzickog tobogana i osjetio lagodnost, al' u guzici. Ako si precednik onda ti Monike popuse, a ako si ja onda dobijes plastiku u supak od Monike. Lagano mi je rekla da se okrenem nazad na ledja. Na ogledalu s plafona jasno sam vidio moje bijele butine i cijev koja izviruje izmedju njih kao rep nekog pametnog vola. Onda mi je Monika izbiflala poznatu pricu o korisnosti tog tretmana, kanceru, govnima u crijevima kojih zna izaci i do 10kg, potrebi da se izbace toksini jer od njih bole zubi, glava, nokti i opada kosa, nestaje struje, svadjaju se braca, tuku se roditelji i sta sve ne.

Zatim je uredno pustila malo vode da mi udje kroz ono manje crijevo, a ja sam imao osjecaj kao da mi se non-stop sere ili, u manju ruku, prdi. Tada je Monika pocela da mi pritisce trbuh svojim momackim rucerdama i tjera moja zaostala govna sa vrha crijeva, preko proplanaka i sumaraka na mom brezuljku, sve do male rupe dole koja je spremno cekala da ih usisa. Na ogledalu bi povremeno proletila smedja mrlja kroz providnu cijev. Mene je svrbio supak od jebene plastike koja me je zuljala. Monika je postavljala dosadna pitanja o tome sta jedem, koliko jedem, koliko pijem, kako serem, sviram li tamburicu, koliko opcija ima gradjanska opcija, gdje krijem dlake iz nosa, sto mi noci nemaju svanuca..
Ponovo bi pustila vodu, napunila mi supcinu, pa ponavljala masazu. Na ogledalu bi povremeno proletila smedja mrlja kroz providnu cijev. Meni je gorila glava i svrbio me supak, a ona je sve jace pritiskala moj trbuh.

Poslije jedno pola sata tog maltreta, odlucila je da mi oplemeni crijeva sa elektrolitima, hlorom i suzama djevice. To ce mi kao sprati sve sa spanskog zida mojih crijeva. Nasula je neki plavi prasak u vodu, pa dodala malo neceg zelenog i crvenog, i upozorila me da ce sada da litar te smaragdne tekucine pustiti u moj supak, a da je ja obavijestim kada sam pun. Upitao sam kako da prepoznam kada sam pun, a onda je dodala da se strankinje praskaju pravo i da nema veze, ona ce to znati. Ok.

Plavicasto-zeleno-crvena magma je munjevito krenula put mog cmara i pocela, na mala vrata, ulaziti u dubine moje siroke duse. Nije mi usula ni decu a zaculo se brboljanje i krkljanje tecnosti iz dubine plasticnog crijeva. Prdio sam. Zaustavila je vodu i nastavila sa masazom. Prdilo mi se, bolio me je stomak i zuljala me jebena plastika u supku.
Onda je ponovo pustila obojenu tekucinu i pocela da me puni. U jednom momentu sam osjetio da sam narastao kao kit. Gledao sam u flasu iz koje je tekucina odlazila u moju guzicu i nivo je rapidno opadao, blizio se dnu. Osjetio sam da mi se vrti u glavi, ali Monika je bila neumoljiva, punila me je kao curku. Vjerovao sam da ce znati kada da stane, kao sto mi je i sama rekla.

Odjednom se zaculo brboljanje vode u medjunozju, sve jace i jace. Monika je rekla da imam gasove, to znaci da sam pun toksina, i da se suzdrzim. Ja sam bio u grcu i nisam je mogao poslati u picku materinu jer sam skupio supak od sve te jebene tekucine koja je kolala mojim tijelom. Zavrnula je pipu uz zaglusujucu buku brboljanja vode i crijeva koja je dolazila iz moje guzice. A onda je ocepilo..

Osjetio sam toplinu vode po butinama. Mahinalno sam pogledao prema ogledalu i ugledao smedju tekucinu kako se nezaustavljivo siri donjim dijelom stola. Isprdio sam jebenu cijev iz guzice posto me je krava napumpala kao slona. Skocio sam na noge i ugledao smedje-zutu mrlju velicine Australije na stolu, Monikin kiseli osmijeh i govna kako se slivaju niz moje butine. Odletio sam u susjednu prostoriju, u kupatilo iz kojeg sam spokojno stupio u taj pakao samo 30 minuta ranije. Sjeo sam na solju i na cmar ispisao sve iz jadnog sebe. Podigao sam se sa solje, a govna su curila s mene, peskir govnav, solja i plocice ubljeckani tecnim i razblazenim govnima, elektrolitima, jonima i protonima..
Uletio sam pod tus i sumanuto se prao.
Obukao sam se i usao nazad kod Monike. Soba je bila cista, namirisana, na stolu novo pakovanje sa novim crijevom i ponuda za nastavak druzenja. Preskocio sam.
Toplo preporucam.

Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
http://av.blogger.ba
26/11/2009 05:55